Je zrovna sezóna medvědího česneku a vy už nevíte co s ním? Dá se přidat do spousty jídel. Usmažte si třeba bramboráky s medvědím česnekem.
Pojďme se na tento recept podívat.
Doba přípravy: 40 minut
Jaké ingredience budeme potřebovat (na 4 porce):
- 750 g brambor
- 2 vejce
- 200 ml mléka
- 4 polévkové lžíce hladké mouky
- 4 stroužky česneku
- 1 čajová lžička majoránky
- sůl
- čerstvě mletý pepř
- 2 hrsti medvědího česneku
- olej
Postup přípravy:
1. Brambory oloupeme a nastrouháme na struhadle.
2. Česnek oloupeme a prolisujeme k bramborám. Osolíme, opepříme, přidáme promnutou majoránku.
3. Přidáme mouku. Mléko si ohřejeme a spaříme jím mouku. Promícháme.
4. Přidáme rozšlehaná vejce a pokrájený medvědí česnek. Všechno spolu důkladně promícháme.
5. Ve vyšší pánvi rozpálíme olej a smažíme jednotlivé bramboráky.
2 889 Kč
2 889 Kč
2 889 Kč
2 889 Kč
2 889 Kč
2 889 Kč
2 889 Kč
2 889 Kč
2 889 Kč
2 889 Kč
2 889 Kč
2 889 Kč
2 889 Kč
2 889 Kč
2 889 Kč
2 889 Kč
5 799 Kč
2 889 Kč
2 889 Kč
2 889 Kč
2 889 Kč
2 889 Kč
2 889 Kč
2 889 Kč
2 889 Kč
2 889 Kč
2 889 Kč
2 889 Kč
5 799 Kč
2 889 Kč
2 889 Kč
Podpořte prosím náš článek lajkem, sdílením nebo komentářem, děkujeme.