Je zrovna sezóna medvědího česneku a vy už nevíte co s ním? Dá se přidat do spousty jídel. Usmažte si třeba bramboráky s medvědím česnekem.
Pojďme se na tento recept podívat.
Doba přípravy: 40 minut
Jaké ingredience budeme potřebovat (na 4 porce):
- 750 g brambor
- 2 vejce
- 200 ml mléka
- 4 polévkové lžíce hladké mouky
- 4 stroužky česneku
- 1 čajová lžička majoránky
- sůl
- čerstvě mletý pepř
- 2 hrsti medvědího česneku
- olej
Postup přípravy:
1. Brambory oloupeme a nastrouháme na struhadle.
2. Česnek oloupeme a prolisujeme k bramborám. Osolíme, opepříme, přidáme promnutou majoránku.
3. Přidáme mouku. Mléko si ohřejeme a spaříme jím mouku. Promícháme.
4. Přidáme rozšlehaná vejce a pokrájený medvědí česnek. Všechno spolu důkladně promícháme.
5. Ve vyšší pánvi rozpálíme olej a smažíme jednotlivé bramboráky.
Dekorace
1 359 Kč
919 Kč
1 259 Kč
4 779 Kč
2 109 Kč
2 199 Kč
1 729 Kč
2 159 Kč
2 369 Kč
589 Kč
329 Kč
1 539 Kč
1 899 Kč
2 669 Kč
Dekorace
319 Kč
799 Kč
1 899 Kč
999 Kč
1 299 Kč
769 Kč
2 219 Kč
839 Kč
1 259 Kč
1 209 Kč
649 Kč
649 Kč
4 139 Kč
4 909 Kč
779 Kč
559 Kč
Podpořte prosím náš článek lajkem, sdílením nebo komentářem, děkujeme.