Gnocchi s mletým masem

Gnocchi s mletým masem

Nemáte dost času na přípravu oběda, ale přesto byste si dali něco dobrého? Gnocchi s mletým masem jsou opravdová rychlovka, příprava zabere minutku a do půl hodiny máte oběd i snězený.

Pojďme se na tento recept podívat.

Doba přípravy: 20 minut

Jaké ingredience budeme potřebovat:

  • 2 cibule
  • 600 g mletého masa
  • 2 žampiony
  • 2 balíčky gnocchi
  • ½ červené kapie
  • 100 g kukuřice
  • 2 plechovky loupaných rajčat
  • oregano
  • sůl
  • čerstvě mletý pepř

Postup přípravy:

1. Cibuli nakrájíme nadrobno a na rozpálené pánvi orestujeme.

2. Přihodíme žampiony nakrájené na plátky.

3. Po chvilce restování přidáme do pánve mleté maso, které osmažíme dohněda.

4. Mezitím si nakrájíme kapii na kostičky. Až je maso hotové, přihodíme i kapii.

5. Dáme si vařit vodu do většího hrnce a osolíme.

6. Podle návodu v ní uvaříme gnocchi.

7. Do masové směsi přidáme loupaná rajčata, osolíme, opepříme, přidáme oregano a promícháme.

8. Provaříme a nakonec přidáme mraženou nebo sterilovanou kukuřice.

9. Poté už jen krátce prohřejeme a podáváme gnocchi přelité směsí s mletého masa a rajčat.

Podpořte prosím náš článek lajkem, sdílením nebo komentářem, děkujeme.