Máte v této složité době chuť na dobrý burger, ale nemůžete si na něj jen tak zajít do restaurace? Udělejte si hovězí burgery v pohodlí vašeho domova a pochutnáte si stejně dobře.
Pojďme se na tento recept podívat.
Doba přípravy: 15 minut
Jaké ingredience budeme potřebovat:
- 400 g hovězího masa na burgery
- 2 bulky
- 2 polévkové lžíce kečupu
- 2 polévkové lžíce tatarky
- ½ cibule
- 4 kyselé okurky
- 2 plátky tvrdého sýra
- kousek červeného zelí
- 1 rajče
- sůl
- čerstvě mletý pepř
Postup přípravy:
1. Maso osmažíme na rozpálené pánvi z obou stran tak, aby bylo propečené na medium. Když máme maso z jedné strany hotové a otočíme jej, položíme na něj plátek sýra a necháme roztéct.
2. Bulky rozkrojíme a osmažíme obě strany.
3. Na jednu stranu bulky dáme kečup, na druhou tatarskou omáčku.
4. Na stranu s tatarskou omáčkou položíme plátky cibule, maso s rozteklým sýrem, pokrájené zelí, plátky okurky a plátky rajčat. Rajčata ještě osolíme a opepříme.
5. Zaklopíme druhou stranou bulky.