Hovězí carpaccio s hořčičným dipem

Hovězí carpaccio s hořčičným dipem

Dali byste si k večeři něco lehkého, na čem si ale skvěle pochutnáte? Kdo ne! Hovězí carpaccio s hořčičným dipem určitě splní vaše očekávání.

Pojďme se na tento recept podívat.

Doba přípravy: 15 minut

Jaké ingredience budeme potřebovat:

  • 200 g hovězího carpaccia
  • 3 polévkové lžíce dijonské hořčice
  • olivový olej
  • 1 stroužek česneku
  • sůl
  • čerstvě mletý pepř

Postup přípravy:

1. Nejprve si připravíme hořčičný dip. Do hořčice zašleháme olivový olej.

2. Prolisujeme si česnek a přidáme k hořčičnému základu.

3. Osolíme, opepříme a všechno spolu znovu prošleháme.

4. Pokud koupíme hovězí carpaccio již připravené, rozdělíme je na jednotlivé plátky na talíř. Pokud jsme koupili maso v celku, musíme nejprve co nejtenčí plátky nakrájet.

5. Plátky carpaccia na talíři pokapeme připraveným hořčičným dipem nebo si je namáčíme.

6. Podáváme s čerstvým pečivem.

Podpořte prosím náš článek lajkem, sdílením nebo komentářem, děkujeme.