Dali byste si k večeři něco lehkého, na čem si ale skvěle pochutnáte? Kdo ne! Hovězí carpaccio s hořčičným dipem určitě splní vaše očekávání.
Pojďme se na tento recept podívat.
Doba přípravy: 15 minut
Jaké ingredience budeme potřebovat:
- 200 g hovězího carpaccia
- 3 polévkové lžíce dijonské hořčice
- olivový olej
- 1 stroužek česneku
- sůl
- čerstvě mletý pepř
Postup přípravy:
1. Nejprve si připravíme hořčičný dip. Do hořčice zašleháme olivový olej.
2. Prolisujeme si česnek a přidáme k hořčičnému základu.
3. Osolíme, opepříme a všechno spolu znovu prošleháme.
4. Pokud koupíme hovězí carpaccio již připravené, rozdělíme je na jednotlivé plátky na talíř. Pokud jsme koupili maso v celku, musíme nejprve co nejtenčí plátky nakrájet.
5. Plátky carpaccia na talíři pokapeme připraveným hořčičným dipem nebo si je namáčíme.
6. Podáváme s čerstvým pečivem.
9 799 Kč
9 199 Kč
3 109 Kč
2 369 Kč
8 049 Kč
2 119 Kč
6 499 Kč
8 449 Kč
2 819 Kč
1 249 Kč
1 090 Kč
739 Kč
949 Kč
689 Kč
2 159 Kč
1 999 Kč
3 979 Kč
1 999 Kč
1 819 Kč
1 049 Kč
7 399 Kč
2 229 Kč
4 919 Kč
4 099 Kč
2 379 Kč
4 289 Kč
2 839 Kč
899 Kč
Dekorace
699 Kč
Podpořte prosím náš článek lajkem, sdílením nebo komentářem, děkujeme.