Párky v kremroli jsou velmi oblíbenou pochoutkou například v USA, kde je můžete najít téměř v každém obchodě. U nás je v hypermarketech naleznete v omezeném množství a za hodně peněz. V dnešním receptu nám Láďa Hruška představí postup výborných párečků v kremroli, na kterých si pochutnáte a hlavně ušetříte. Výborně se hodí jako rychlá…
Začíná se pomalu oteplovat a za chvíli nám zcela jistě přijde vhod nějaké to osvěžení. Proto nás dnes Láďa Hruška představí vychytaný recept na přípravu melounové zmrzliny (melounového nanuku), kterou určitě nikde v obchodě neseženete. Příprava je rychlá a stojí pár korun. Neváhejte tento recept vyzkoušet. Pojďme se na recept Ládi Hrušky podívat. Jaké ingredience…
Jablka patří mezi nejdravější a nejchutnější plody na světě s širokým využitím. Můžeme je usušit, destilovat, získat z nich výbornou šťávu nebo je dát do koláčů. S tímto posledním typem využití nám poradí Láďa Hruška, který nám ukáže postup přípravy výborného sypaného jablečného koláče se skořicí. Příprava je hotová během pár minut. Pojďme se na…
Bábovky jsou druhem sladkého pečiva, které je v českých domácnostech velmi oblíbené. Amatérský kuchař a experimentátor Láďa Hruška to moc dobře ví. V dnešním receptu si představíme postup přípravy vynikající dietní bábovky, kterou na rozdíl od klasické bábovky, nemusíme vůbec péct. Stačí ji pouze připravit a nechat vychladit několik hodin v lednici. Pojďme se na…
Marmeláda je chutná ovocná směs, která má velké množství využití. Můžeme si ji namazat na pečivo, ale také jí dozdobit různé pokrmy. Prarodiče ji mají nejraději na vánočce s máslem. Marmeládu můžeme vyrábět například z třešní, meruněk, ostružin, borůvek a také jahod. V dnešním receptu nám Láďa Hruška představí postup přípravy domácí jahodové marmelády bez…
Pomalu se nám začíná oteplovat, a proto začínáme myslet na různé osvěžující nápoje, ale také nanuky a zmrzliny. V dnešním receptu nám Láďa Hruška představí postup přípravy výborné domácí ruské zmrzliny, jejíž příprava nám zabere pouze pár minut. Zmrzlinu tak nebudeme muset za draho kupovat a dobře si na ní pochutnáte. Pojďme se na recept…
Jahody patří mezi nejoblíbenější ovoce. Jahody můžete použít do dortů, ovocných salátů, jahodových dření apod. V dnešním receptu nám Láďa Hruška ukáže postup přípravy vynikajících jahodových knedlíků (maxi knedlíků), které si připravíte v mikrovlnce. Jedná se velmi rychlý „hrníčkový“ recept, který je navíc velmi jednoduchý na přípravu. Pojďme se na recept Ládi Hrušky podívat. Jaké…
Šlehačka je oblíbenou přísadou do kávy, dortů a také k ovoci. Obvykle se šlehačka dělá ze smetany na šlehání, ale Láďa Hruška má vynikající vychytávku, díky které připravíte domácí šlehačku ze dvou surovin dostupných opravdu v každé domácnosti. Příprava domácí šlehačky je velmi jednoduchá a zabere vám pouze pár minut. Pojďme se na recept Ládi…
Čokoláda a banány patří mezi širokou veřejností k velmi oblíbeným potravinám. Láďa Hruška to moc dobře ví, a proto se rozhodl nám ukázat recept na výborné čokoládovo-banánové šátečky, které v žádné pekárně ani obchodě zcela jistě neseženete. Čokoládová náplň šátečku je domácí. Pochutnejte si na čokoládovo-banánových šátečcích i vy. Pojďme se na recept Ládi Hrušky…
Jablka a jablečné dezerty má rád téměř každý. Amatérský kuchař a experimentátor Láďa Hruška to moc dobře ví, a proto se rozhodl nám ukázat jednoduchý recept na jablečný dezert zvaný „Jablečné růžičky“. Můžete si jej udělat ke kávě nebo čaji, a také připravit pro očekávanou návštěvu. Růžičky vypadají a chutnají výborně. Pojďme se na recept…