Lasagne (lazaně) jsou velmi oblíbenou pochoutkou nejen kocoura Garfielda, ale také mnoha dětí a dospělých. Proto si v dnešním receptu experimentátora a kuchařského amatéra Ládi Hrušky představíme jeden z jeho nejoblíbenějších receptů zvaný Lasagne po česku. Příprava tohoto receptu je poměrně jednoduchá a měl by ji zvládnout každý. Pojďme se na recept Ládi Hrušky podívat….
Špagety má rád snad každý, ale nejvíce asi děti. Proto se Láďa Hruška rozhodl nám ukázat jednoduchý a hlavně velmi rychlý recept na přípravu výborných špaget, u kterých si, podle jeho slov, budete připadat, jako byste je jedli v pravé italské restauraci. Příprava těchto špaget zabere asi 15 minut a navíc nezašpiníte téměř žádné nádobí….
Pizza je velmi oblíbenou pochoutkou po celém světe, i když její spotřeba je pravděpodobně největší v Itálii a USA. V dnešním receptu nám Láďa Hruška představí postup přípravy výborné pizzy, jejíž příprava kromě pečení nám zabere pouze pár minut, protože nebudete muset čekat, než těsto nakyne. Láďa tvrdí, že se jedná o dietní bombu, která…
Květák neboli karfiol je velmi oblíbenou zeleninou, ale ne každý ji má rád. Nejoblíbenější verze je smažená v trojobalu, ale jeho obalování je zdlouhavé. Jelikož květák obsahuje velké množství vody, je velmi oblíbený mezi dietáři. Dnes nám Láďa Hruška představí netradiční recept na zapékaný květák s mletým masem, na kterém si zcela jistě pochutnáte. Pojďme…
Kuřecí maso je velmi oblíbené u většiny cvičících i dietářů, a proto jsou pokrmy z drůbežího masa součástí například dukanové diety. V dnešním receptu si představíme postup přípravy výborných kuřecích medailonků v tatarce, které jsou oblíbené především v zahraničí. Není nutné maso předem marinovat v oleji a koření, stačí pouze tatarská omáčka. Neváhejte si recept…
Mleté maso respektive sekaná patří mezi velmi oblíbená jídla v českých domácnostech. Sekanou můžeme jíst s bramborou kaší, nakrájenou na plátky na chlebu a také například naplněnou v paprikách s rajskou omáčkou. V dnešním netradičním receptu nám Láďa Hruška představí postup přípravy sekané bábovky, na které si určitě pochutnáte. Pojďme se na recept Ládi Hrušky…
Kuřecí maso je oblíbenou položkou na jídelníčku snad všech, kdo jedí maso. Je jednoduché na přípravu, obsahuje plno bílkovin a hlavně je dietní. V dnešním receptu nám Láďa Hruška ukáže postup přípravy výborných kuřecích roládek, kterou můžete podávat na chlebu a pohostit tak svoji návštěvu nebo si ji připravit na oběd s vařenými brambory. Příprava…
Dnes si představíme jednoduchý a hlavně velmi chutný recept, který Láďa Hruška trefně pojmenoval Čarodějnické brambory. Tento chutný recept si můžete připravit například na grilu v den pálení čarodějnic zvaný také Filipojakubská noc z 30. dubna na 1. května nebo kdykoliv v troubě. Recept zvládne opravdu i začátečník a výborně si na něm pochutnáte. Pojďme…
Plněné papriky například s rajskou omáčkou nebo bramborovou kaší jsou velmi oblíbeným tuzemským pokrmem. Na následujících řádcích nám experimentátor a amatérských kuchař Láďa Hruška ukáže postup přípravy (recept) rychlých paprikových lodiček s mletým masem. Oproti klasickému receptu plněných paprik budete potřebovat pouze polovinu množství paprik. Pojďme se na recept Ládi Hrušky podívat. Doba přípravy: 50…
Svíčková omáčka je tradiční české jídlo, které miluje snad každý. Hodí se velmi dobře jako sváteční jídlo, ale také jako klasický víkendový oběd. V následujících řádcích vám představím jednoduchý a rychlý recept Ládi Hrušky na přípravu svíčkové omáčky bez obvyklého masa na svíčkovou. Jedná se v podstatě o levnější variantu pro všechny, kteří chtějí ušetřit….