Avokádo je oblíbenou pochoutkou, které koupíme téměř v každém supermarketu. Je velmi dobré v teplé i studené kuchyni a můžeme z něj udělat výborné smoothie nebo například guacamole. V dnešním receptu nám Láďa Hruška představí postup přípravy výborné avokádové mňamky (guacamole), které může jíst například s opečenou bagetkou na olivovém oleji. Pojďme se na recept…
Pizza je v Americe a také Itálii velmi oblíbeným jídlem, které můžeme připravit na mnoho způsobů. Oblíbené pizzy jsou s mozzarellou, žampiony nebo třeba s ananasem. V dnešním receptu nám Láďa Hruška představí postup přípravy netradiční špagetové pizzy, kterou zvládnete připravit během chvilky a určitě ji nikde v pizzerii nekoupíte. Přísady můžete použít dle chuti….
Bramborové chipsy nebo brambůrky jsou oblíbenou součástí různých párty, oslav a sportovních večerů při televizi. Bohužel chipsy kupované v obchodech jsou plné přepálených tuků a éček. V dnešním receptu nám Láďa Hruška představí postupy přípravy výborných domácích chipsů, kterou jsou krásně křupavé a navíc bez tuku. Pojďme se na recept Ládi Hrušky podívat. Jaké ingredience…
V dnešním receptu nám Láďa Hruška představí velmi oblíbenou pochoutku, kterou můžeme najít v mnoha stáncích nabízejících také velmi oblíbené langoše. Pochoutka se jmenuje bramborová spirála. Její příprava je velmi jednoduchá a s trochou šikovnosti ji zvládne opravdu každý. Dochutit si ji můžete dle libosti. Pojďme se na recept Ládi Hrušky podívat. Jaké ingredience budeme…
V dnešním receptu amatérský kuchař a experimentátor Láďa Hruška potěší především milovníky masných výrobků a venkovního grilování na ohni. Ukáže nám postup přípravy výborných pivounů (pivních buřtů/špekáčků) na grilu. Pokud jste pivař a máte chuť na něco grilovaného, určitě tento jednoduchý, levný a rychlý recept vyzkoušejte. Pojďme se na recept Ládi Hrušky podívat. Jaké ingredience…
Recepty na přípravu ovocných knedlíků od Ládi Hrušky najdete na našem webu mnoho. V dnešním receptu nám Láďa Hruška ukáže postup přípravy výborných knedlíků bez vaření. Jedná se o velmi rychlý recept, protože se knedlíky dělají pouze několik minut v mikrovlnce. Vhodné je použít například silikonový „srnčí hřbet“ nebo podlouhlou zapékací mísu. Pojďme se na…
Rajče neboli rajské jablko je velmi oblíbená zelenina, která kromě velkého množství vitamínu C a beta-karotenu obsahuje také vitamín B, chrom a draslík. V dnešním receptu nám experimentátor a amatérský kuchař Láďa Hruška představí postup přípravy džemu z rajských jablíček. Recept je velmi jednoduchý a měl by ho zvládnout opravdu každý. Pojďme se na recept…
Zanedlouho nám začne grilovací sezóna a milovníci grilování už přemýšlí, jakou specialitkou oslní své hosty. Láďa Hruška má pro ně výborný tip, který nazval „rajčatová hořčice“, i když příhodnější název je spíše rajčatovo-paprikový dip. Můžete si být jistí, že nic podobného v žádném obchodě neseženete. Tento dip se chodí jak k masu, tak i pečeným…
Kečup je hustá zelinová směs, kterou má snad každý rád. Můžeme ho konzumovat spolu s klobásami, párky, hranolky, těstovinami, v toastech, na pizze apod. Bohužel většinou kečupy v obchodech nemají tu správnou chuť a navíc jsou plné konzervantů. V dnešním receptu nám Láďa Hruška představí postup přípravy vynikajícího domácího kečupu bez konzervantů. Pojďme se na…
Máslo je oblíbeným mléčným výrobkem, který se používá snad ve všech kuchyních. Máslo obvykle mažeme na rohlíky, chleba a další pečivo, které jim dodá výbornou chuť. V dnešním receptu nám Láďa Hruška představí postup přípravy vynikajícího domácího másla, které si dochutíme dle libosti. Recept je velmi jednoduchý a na jeho přípravu potřebujeme minimum surovin. Pojďme…