Říká se, že pivo je tekutý chléb, protože oba tyto produkty jsou založeny na obilném základu pouze s tím rozdílem, že pivo se vyrábí z pšenice a ječmene a chléb z žita a pšenice. Toho využil experimentátor Láďa Hruška a ukáže nám postup přípravy výborného domácího bramborovo-pivního chleba, který v obchodě jen tak nekoupíte. Pojďme…
Piškoty jsou oblíbenou pochoutkou téměř všech a chutnají malým dětem, dospělým a také domácím mazlíčkům. Můžeme je jíst samotné, zajít si je smetanou nebo třeba s pudinkem. V dnešním receptu nám Láďa Hruška představí jednoduchý způsob přípravy poctivých domácích piškotů, které zvládnete během chvilky. Pojďme se na recept Ládi Hrušky podívat. Jaké ingredience budeme potřebovat:…
Dalamánky jsou malé bulky z bílého pečiva, které si běžně kupujeme v obchodech. Nejčastěji je poznáme podle slaného a kmínového sypání. Výborně se hodí například k šunce a sýru. V dnešním receptu nám Láďa Hruška představí postup přípravy výborných bramborových dalamánků, které v obchodě jen tak neseženete. Pojďme se na recept Ládi Hrušky podívat. Jaké…
Před nějakou dobou jsme zde zveřejnili jednoduchý návod na přípravu rychlých a hlavně levných pivních rohlíků. Dnes nám experimentátor a amatérský kuchař Láďa Hruška představí jednoduchý a rychlý recept na přípravu domácích pivních preclíků, které ocení jak pivaři, tak i milovníci slaného pečiva. Pojďme se na recept Ládi Hrušky podívat. Jaké ingredience budeme potřebovat: 2,5…
Zajíci (beránci) nepochybně patří mezi nejoblíbenější velikonoční pečivo. Příprava klasického zajíce (beránka) je poměrně jednoduchá a následující recept bude ještě jednodušší. Podívejte na originální recept na přípravu velikonočního zajíce (beránka) od experimentátora a amatérského kuchaře Ládi Hrušky, který je doplněn o pudink. Na tomto zajícovi (beránkovi) si zcela jistě pochutnáte. Pojďme se na recept Ládi…
Občas se stane, že před oslavou nestihneme nebo zapomeneme koupit veku. Problém může nastat, i když je veka v obchodě starší. S tímto problémem se nám rozhodl poradit experimentátor a amatérský kuchař Láďa Hruška. Ten nám ukáže jednoduchý recept na přípravu výborné domácí veky. Jedna taková veka vás vyjde asi na 3 koruny a z…
Neznám moc lidí, kteří by neměli rádi výborné loupáky z pekárny, ale neznám nikoho, kdo by si je doma dělal sám. Nedávno jsem četla recept Ládi Hrušky na čerstvé domácí loupáčky a nedalo mi to, musela jsem je vyzkoušet. Výsledek mě velmi potěšil a vás potěší určitě také. Pojďme se na recept Ládi Hrušky podívat….
Rohlíky jsou velmi oblíbeným pečivem každého z nás. Pokud je ale jíme každý den, za chvilku se jimi přejíme. Láďa Hruška před nedávnem přišel s receptem na domácí rohlíky z pivního těsta, které jsou jednoduché na přípravu a pokud je dobře připravíte, tak jsou chuťově i cenově nesrovnatelné s kupovanými. Pojďme se na recept Ládi…
O tom, že domácí chléb (chleba) je nejlepší, se každý den přesvědčují všichni, kteří si pořídili drahé domácí pekárny. Abyste si udělali vynikající čerstvý křupavý chléb (chleba), tyto pekárny vůbec nepotřebujete a Láďa Hruška vás o tom přesvědčí. Recept Ládi Hrušky na domácí chléb zvládne každý a ještě ušetří. Pojďme se na recept Ládi Hrušky…
Doma máme velmi rádi rádi (hlavně tedy děti) sýrové bulky a také sýrové rohlíky. Bohužel odpoledne, když jdu na nákup, v pekárnách již tyto rohlíky a bulky nejsou a pokud jsou, tak rozhodně ne křupavé a čerstvé. Proto jsem se mrkla na recepty chutně a levně od Ládi Hrušky a také si vyzkoušela bulky upéct….