Mrkev je velmi oblíbenou zeleninou, protože je plná vitamínu A. V léčitelství se používá například k léčbě šerosleposti. V dnešním receptu nám představí gurmánský experimentátor Láďa Hruška postup přípravy polévky z pečené mrkve, kterou jste zcela jistě ještě neochutnali. Polévka je levná a hlavně zdravá. Pojďme se na recept Ládi Hrušky podívat. Jaké ingredience budeme…
Na světě není mnoho lidí, kteří by neměli rádi polévky a Láďa Hruška to moc dobře ví. V dnešním receptu nám přestaví rychlý a hlavně maximálně jednoduchý recept na sýrovou rychlopolévku s vajíčkem a cibulkou. Recept je natolik jednoduchý, že jej zvládne i naprostý kuchařský amatér během pár minut. Pojďme se na recept Ládi Hrušky…
Chřest patří mezi velmi zdravou zeleninu, protože obsahuje například velké množství vitaminu A (dobrý pro oči), vitaminů skupiny B (thiamin, riboflavin, kyselinu listovou apod.), ale také draslíku, zinku, fosforu, železa, sodíku a například i jódu. V následujících řádcích vám Láďa Hruška představí recept na přípravu zdravé a levné chřestové polévky, za kterou byste v restauraci…
Polévky jsou nedílnou součástí každodenních obědů v práci nebo restauraci. Bohužel doma nemáme čas si každý den dělat kuřecí vývar nebo připravovat rychlejší polévku z mražené zeleninové směsi, kterou je nutné pouze zahustit. Proto se amatérský kuchař Láďa Hruška rozhodl nám ukázat jednoduchý recept na polévku z tvrdšího chleba, která zasytí celou rodinu. Pojďme se…
Dýňová polévka je velmi chutný pokrm, který je navíc velmi jednoduchý na přípravu. Tuto polévku si můžeme uvařit například na Halloween, kdy si budeme tuto zeleninu s největší pravděpodobností kupovat. Halloween je 31. 10. Láďa Hruška tuto polévku kvůli svým léčivým účinkům nazývá „dýňový baciložrout“. Pojďme se na tento jednoduchý recept Ládi Hrušky podívat. Jaké…