Salát Caprese

Salát Caprese

Zeleninové saláty jsou velmi oblíbenými svěžími a hlavně dietními pokrmy, které nás dokáže velmi dobře zasytit. V dnešním receptu si představíme postup přípravy salátu Caprese. Jedná se o velmi jednoduchý italský salát, který můžeme jíst jako předkrm, přílohu nebo také hlavní jídlo s čerstvou bagetkou. Pojďme se na tento recept podívat. Jaké ingredience budeme potřebovat:…

Jablkový kompot

Jablkový kompot

Zavařené kompoty jsou u nás velmi oblíbené, a tak Češi zavařují ovoce i zeleninu. Nejoblíbenější jsou zavařené meruňky, broskve, hrušky a také jablka. Na ty se v dnešním receptu Láďa Hruška zaměří a představí nám postup přípravy výborného jablečného kompotu, který zvládne připravit z minima surovin opravdu každý. Pojďme se na recept Ládi Hrušky podívat….

Domácí paštika s brusinkami

Domácí paštika s brusinkami

Paštiky jsou oblíbenou součástí snídaně mnoha lidí a v poslední době se například na rautech využívají jako delikatesní předkrmy namazané na opečených bagetkách. V dnešním receptu nám Láďa Hruška přestaví postup přípravy vynikající domácí paštiky s brusinkami, kterou oslníte každou návštěvu. Postup přípravy je poměrně jednoduchý. Pojďme se na recept Ládi Hrušky podívat. Jaké ingredience…

Buchty (buchtičky) se šodó

Buchty (buchtičky) se šodó

Buchtičky se šodó neboli buchtičky s krémem jsou oblíbeným hlavním jídlem snad všech, kteří milují sladké. V dnešním receptu nám Láďa Hruška představí postup přípravy výborných domácích buchtiček a lahodného krému. Připravte si i vy buchtičky se šodó a zažijte nostalgii ze školních jídelen. Pojďme se na recept Ládi Hrušky podívat. Jaké ingredience budeme potřebovat:…

Švestkové knedlíky

Švestkové knedlíky

Knedlíky vždy patřily mezi tradiční recepty našich babiček a hlavně prababiček, díky kterým rádi vzpomínáme na dětství. V dnešním receptu nám Láďa Hruška představí velmi jednoduchý recept na přípravu švestkových knedlíků tak, jak ho dělali naši prarodiče. V receptu můžeme použít zavařené a v sezóně čerstvé švestky. Pojďme se na recept Ládi Hrušky podívat. Jaké…

Jogurtové mini koblížky

Jogurtové minikoblížky

Marmeládové a čokoládové koblihy jsou velmi oblíbenou sladkou snídaní, kterou koupíte téměř v každé pekárně. V dnešním receptu vám Láďa Hruška představí recept na výborné jogurtové mini koblíčky, které zvládnete připravit během pár minut a hlavně je v žádné pekárně nekoupíte. Zažeňte nimi mlsnou. Pojďme se na recept Ládi Hrušky podívat. Jaké ingredience budeme potřebovat:…

Pivní sýr

Pivní sýr

Česká republika je národ pivařů a pokud bydlíte na Moravě, tak i vinařů. K těmto nápojům se velmi dobře hodí sýr. To Láďa Hruška moc dobře ví, a proto se rozhodl nám ukázat postup přípravy pochutiny, která kombinuje pivo a sýr neboli pivní sýr. Za tuto výbornou pochoutku zaplatíte v restauracích nemalé peníze, i když…

HIT internetu: Výborný cheesecake ze tří surovin

HIT internetu: Výborný cheesecake ze tří surovin

V dnešní době obvykle nemáme čas si ani pořádně uvařit, natož něco dobrého upéct a z toho vychází recept, který si dnes představíme. Jedná se totální hit z exotického Japonska, kde vymysleli recept na výborný, rychlý a hlavně levný cheesecake, na který vám budou stačit pouze 3 suroviny. Pojďme se na tento recept podívat. Jaké…

Fialky v cukru

Fialky v cukru

Jaro je období, kdy se příroda probouzí ze zimního spánku. Jedním ze symbolů jara jsou rostoucí divoké fialky, o kterých mnoho lidí neví, že je můžeme bez obav jíst. Fialky jsou typické svou nasládlou vůní a fialovou barvou. Jsou bohaté především na vitamín C a výborně působí na cévy. Používají se také na léčbu dýchacích…

Borůvkové lívance z ovesných vloček

Borůvkové lívance z ovesných vloček

Lívance patří mezi nejoblíbenější a nejrychlejší snídani. Můžeme je připravovat na mnoho způsobů a z různým druhů muk. V dnešním receptu vám ukážu postup přípravy jednoduchých a výborných borůvkových lívanečků z ovesných vloček. Místo borůvek můžete použít maliny, brusinky apod. Recept zvládne připravit úplně každý. Pojďme se na tento recept podívat. Jaké ingredience budeme potřebovat:…